Spring naar content


Vormen van Vrijwilligerswerk bij het Wereld Natuur Fonds:

 • WNF-Regioteam

  Het WNF heeft 30 Regioteams. Als vrijwilliger bij een regioteam kun je o.a. evenementen en activiteiten organiseren, gastlessen geven op scholen, meehelpen aan de WNF-campagnes.

  lees meer & aanmelden

 • WNF-Actieteam

  Als vrijwilliger van het WNF-Actieteam help je mee op grote evenementen. Bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer, geven van voorlichting, bemensen van WNF-stands of als logistieke hulp.

  lees meer & aanmelden

 • WNF-Talentenbank

  Heb je speciale talenten die je voor het Wereld Natuur Fonds in wilt zetten? Ben je goed in fotograferen, maken van vertalingen of een organisatietalent? Wij kunnen jouw talent goed gebruiken! 

  lees meer & aanmelden

 • WNF-Promotor

  Je kunt ons ook actief online helpen om de aarde door te geven. Geef je Facebook, LinkedIn, WaarBenJij, Zoom en Pinterestpagina een WNF-look en verspreid WNF-nieuws en campagnes via social media.

  Lees meer & aanmelden

 • Eigen actie

  Door het organiseren van een (fondsenwervende) actie of evenement kun je geld inzamelen voor het WNF en onze naamsbekendheid verhogen.

  lees meer & aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie. Voor het uitzetten van cookies, klik hier. Deze melding verbergen X